Om oss

Alundamålarna AB har ca 25 årsanställda och över 30 år i branschen. Vi är ett av Östhammars kommun ledande golv- och måleriföretag.

Alundamålarna ingår i Hagblomgruppen.

image

Måleri

Alundamålarna utför alla i branschen förekommande måleriarbeten både ut- och invändigt, både renovering och nybyggnation. Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte. Bolaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri. Vi värnar alltid om kvaliteten och ett miljöanpassat måleriarbete.

Läs mer om måleri

Golv

Alundamålarnas golvsektion går under namnet A-Golv och vi erbjuder allt inom golventreprenörskap, såväl läggning av plastmattor som trägolv och slipning av golv. A-Golv är medlem i Golvkedjan och strävar ständigt efter att utföra våra uppdrag till högsta möjliga kvalitet med minsta möjliga påverkan på miljön.

Läs mer om golv
image

Nyanser & Tips

Vi utför både små och stora uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Här ser du arbeten som vi utfört och andra saker som händer hos oss. Följ oss gärna på Instagram.

image

ROT-avdrag

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På rotavdrag.se och skatteverket.se kan du se vad som gäller.

Läs mer
image

Certifiering

Genom att certifiera vår koncerns bolag så skapar vi förutsättningar för att leva upp till förväntningar och krav som kunderna har på oss som leverantör.

Läs mer
image

Inspiration

Vilka tapeter ska jag välja eller vilket kakel passar bäst i badrummet? På Hagbloms/Harryssons Färghandel finns massor av tips och länkar som väntar på dig!

Läs mer
image

Vad kostar det?

Hur dyrt är det egentligen att måla om? På vår sida ommalning.nu har vi samlat exempel på kostnader för olika arbeten. Här kan du även få en gratis offert!

Läs mer
image

Hagblomgruppen

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda med en omsättning på ca 400 Mkr.

Läs mer
image

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter kompetenta målare eller golvläggare som kan göra oss ”en nyans starkare”. Titta vilka företag i vår koncern som söker personal just nu.

Läs mer

Kontakta oss

offert

Fyll i koden:captcha

Alundamålarna AB
Coromantvägen 1
747 44 Gimo
0173-400 24 info@alundamalarna.se